rég nem írtam már semmit a Pockányról. Köszöni szépen, megvan, volt már nyaralni is a Bükkben, kicsit nehezen viselte a meleget, de mikor megérkeztünk sokkal jobban lett. Felfedezte magának az anyósülést, így ha rövid útra megyünk, ott szokot trónolni a tetején, vagy a nyakamban. Azóta megint eltelt egy hónap, most Horvátországba készülök, ahová sajnos, ő-patkányságát nem vihetem magammal. Marad itthon, és remélem minden rendben lesz vele... Most éppen egy új alvópozíciót próbál, aminek a neve: összegömbölyödve a létra tövében. Fotót nem tudok sajnos mert rossz a vaku. de helyette itt van egy azoknak, akiket érdekel mekkorát nőtt a kis dögöm:

A bejegyzés trackback címe:

https://morwina.blog.hu/api/trackback/id/tr73621116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capricornus · http://capricornus.b13.hu 2008.08.29. 12:15:36

Szia :D

Nah, milyen a boldog patkánytartók táborába tartozni? :D Spuri imádni való, de lehet, hogy belőle is óriáspatkány lesz? :O :D Társat nem is akartál mellé? (Fiúban) Nálam most nevelődik a harmadik generáció, még a második hírnöke mellett....

Morwina 2008.08.30. 19:43:12

Ó, imádom a kis óriásbébit. Társat szerettem volna, de helyhiány miatt egyenlőre nem megoldható... A ketrece amiben most van, A Nagy Amerikai Ketrecmérő szerint túl kicsi egy kifejlett patkánynak, nekem viszont az íróasztalom harmadát elfoglalja. Így egyenlőre maradunk egymásnak :)
süti beállítások módosítása