... Bár nem teljes nagytakarítás, csak pár pókháló leszedegetése. És néhány program, amit ajánlok minden kedves olvasómnak:

http://kozepfoldehetvege.tk/


A Tolkien Társasággal karöltve a Sindeon Egyesület valamint jómagam és Iffar közreműködésével  szervezzük ezt a játékot, amely ötvözi a burkolt fegyveres LARP-ok és a klasszikus szimulált harcos, RPG elemekben gazdag Live-ok hangulatát. Középföldén járunk, még jócskán a gyűrűháború előtt, és most a "sötét oldal" népéről lesz szó. Mordorban, egy kis hágóban épült titokzatos városba kalauzolnak el minket a Középföldét jól ismerő MTT-sek.

Egy kis előzetesként annyit elárulhatok, hogy az ötféle nép közül (mordoriak, orkok, haradiak, rhúniak, és varégok) én a keletlakó Rhúni csapatban leszek :) A jelentkezés viszonylag rövid ideig fog tartani hiszen május 18-19 és még a pünkösd hétfő is beletartozik a játékba. A helyszín pedig az adyligeti Sztrilich Pál cserkészpark lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://morwina.blog.hu/api/trackback/id/tr45194048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása