1. Mert véded a környezetedet, azáltal hogy:

- spórolsz a kajával - hiszen nem vagy éhes soha

 - spórolsz a vízzel - nem iszol (na jó, ha már elkezdesz bomlani, kicsit veszélyes lesz a halastóban fürdeni...)

 - spórolsz az energiával - nem fázol, nincs meleged, azaz nem kell se a fűtésszámla, se a klíma miatt aggódnod. Nem a szemeiddel látsz (hiszen a szemgödrödben már lakik valami más...), ezért villany se kell.

 - életet adsz milliónyi kis szervezetnek - baktériumok, gombák, legyek, ha elhagyod pár testrészedet, akár nagyobb testű dögevőknek is jut napi betevő! és mint tudjuk, a dögevők és rovarok képezik a természet körforgásának alapját!

- spórolsz a benzinnel - egy zombinak annyi ideje van, amennyit csak akar, minek sietni? különben is, bármilyen autóban megmarad a szag... (jobb esetben csak a szag...)

2. Zombinak lenni szinte olyan, akár Superman-ként, mert...

- nem vagy éhes, nem vagy szomjas, nem kell wc-re menned (eddig stimmel, nem?)

- nem fáradsz el soha - futhatsz, úszhatsz, mászhatsz, emelgethetsz kocsikat vagy akármi. Az oszlásnak indult izmaid ugyan nem segítenek, de a jó öreg MANA, ami összetartja a testet, mindig kisegít - hiszen (mivel a Földön szinte senki se használja, csak néhány indiai meg tibeti szerzetes, esetleg Uri Geller) végtelen sok van belőle kicsiny univerzumunkban.

- leugorhatsz baromi magasról - jó, talán felkenődsz a betonra, de hamar összeszeded magad...

- Nem kell pénz - mire költenéd? Autóra? ugyan, kár a szép kárpitozásért.Nemcsak a vért nehéz kimosni a gorillabőr ülésekből, hanem a béltartalom is problémás lehet... Nőkre? Na ne viccelj... a világon NAGYON kevesen vannak, akinek zombiként is tetszenél... Marylin Manson meg neked nem tetszene... :D Ruhákra? őő... belegondoltál, milyen lenne egy Prada/ Nike cipőben, Gucciban/ mittudoménmiben feszítő bűzlő, oszló testű (igen plottyadt mellű és fenekű!!!) HULLA ilyenekben? Ha nem tudod elképzelni, nézd meg a Halott menyasszonyt. Szép házra? na jó, talán. Végülis van időd kitakarítani magad után, és pár év alatt, ha már a csontok is kiszáradnak, nem lesz gond a felmosással, csak port kell törölgetni időnként. Mert olyan fogyatékkal élő bejárónőt nem találsz, aki vak, anozmiás (nem érez szagokat), és nem iszonyodik tőled..

- Csodás tájakat járhatsz be, és nagyszerű felfedező lehet belőled! Gondolj csak bele - a Nagy Korallzátonyt búvárcucc nélkül csodálhatod, amig meg nem unod. Ha meguntad, irány a Mariana-árok... tuti Nobel-díj. Aztán a Mount Everest - oxigénmaszk, és melegítőfelszerelés nélkül! Akár többször is megmászhatod... Ha még mindig nem elég a kalandokból, kérd meg a NASA-t (ezekután ha még nem kerestek meg, akkor jól álcázod magad), hogy lőjenek ki az űrbe. Irány a Mars, a Szaturnusz, vagy az Androméda-köd... ;) jó utat! Majd írj egy képeslapot.

Ha van még ötletetek, mitől szép egy zombi "élete", írjatok! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://morwina.blog.hu/api/trackback/id/tr73604227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dralea 2008.08.09. 20:25:53

Leeshet az állad, ha meglepődsz ;) Hát nem hatásos?

Sirene 2008.08.09. 21:47:30

Te vagy a legrugalmasabb balett-táncos :PP
süti beállítások módosítása