És ide is beírom, hogy mindenki megtudja, hogy új kispatkányom, Taz, hősiesen viseli a rezidens Spuri terrorizálását.

Múlt hét csütörtökön kezdődött az egész, amikor eredetileg patkánysimogatóba mentem, és végülis Tazzal tértem haza. A ketrec immár 2 részből áll, ketté lehet osztani egy csapóajtó segítségével. A felső részben Taz lakik, alul meg Spuri.

Az első pár nap nem volt éppen egyszerű. Hétvégére átvittem mindkét állatkát Iffarhoz, és berendeztem nekik egy terepasztalt nagy faággal, búvóhelyekkel. Mindkettőnek nagyon tetszett, Spuri csak időnként kevert le egyet Taznak, aki mindezek ellenére érdeklődve közelít hozzá. Amíg az asztalon vannak, nincs nagy gubanc, de amint Taz Spuri ketrece közelébe kerül, kitör a ribillió. A mostani volt eddig a legrosszabb, Spuri kitépett egy kis szőrt és a farkát is elkapta. Igaz, itt kicsi zárt helyre másztak be mindketten, egy dobozba. Szétválasztottam őket és most a ketrecükben duzzognak/ szunyókálnak.

Spuri azzal szórakozik hogy felmászik a ketrec tetejére, és piszkálja Tazt. Sőt, ha nyitva van, bemászik és felzabálja az összes kaját amit talál, még a dióját is elviszi.

Azokat a tanácsokat kaptam, hogy foglalkozzak velük sokat, legyenek együtt kinnt, utazzanak együtt. Ha lassan is, de szerintem össze fognak barátkozni. Viszont 2 hét múlva live.....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://morwina.blog.hu/api/trackback/id/tr421245363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capricornus 2009.07.14. 21:45:46

És milyen az új pati? Ő is husky? :D

Morwina 2009.07.14. 23:06:51

Jéé, komment!!!! :)
Nem, ő egy fekete essex, rex szőrű kis csodabogyóka. Nemsokára teszek fel rőla képet is.

Capricornus 2009.07.15. 00:07:09

@Morwina: várom, várom :D A rexek tutik :D De a dumbok a legtutibbak :D
süti beállítások módosítása