Morwina 2010.09.28. 13:35

Elso ranezesre...

... annak ellenere hogy 12 orat utaztam egesz friss vagyok. Amig nincs netem nem lesznek ekezetek sem :) Leipzig nagyon klassz varos, meg igy is hogy az ido eleg xar, esore all, Ramona szerint mar pentek ota esik. Illetve most abbahagyta. Huh. Vettem simkartyat de vmiert nem mukodik, meg ma visszaviszem.

Vendeglaotim Jörg es Ramona (jee, van ö betu) egy kenyelmes lakasuk van Connewizt-ben. Kb 10perc a belvaros, ahol ilyenkor is pezseg az elet- Ma pl egy amolyan kozepkori piac van az egyik teren, majd toltok fel kepeket ha sikerul, de max hetvegen. Ma tettem egy kis setat a Roßplazt on es kornyeken, majdnem eltevedtem de szerencser elobb faradtam el mint hogy tul messzire menjek  :)

 

Pusszantok mindenkit$

A bejegyzés trackback címe:

https://morwina.blog.hu/api/trackback/id/tr302329511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feldin · http://shootinginjapan.com/ 2010.10.03. 19:06:16

Hajrá csajszi!
Nagyon fogod élvezni! :)

Morwina 2010.10.04. 15:54:02

Hat eddig remekul alakul minden. Bar netem meg nincs a "nyilvanos kiberterminalokat" hasznalom innen az egyetemrol. :) Tegnap este megerkezett a lakotarsam Laura, Berlinbol. Kiderult hogy minden amit a koliszobaban talatam az o cuccai voltak.... de azt mondta nem gond ha en is hasznalom pl.az evoeszkozoket tanyerokat stb. Fuggony nincs, de szerintem nem is veszek mert van vagy 5 m az ablak, es nagyon draga lenne. Amint lesz net, aktivabban fogok postolni, es jonnek a fenykepek is.
süti beállítások módosítása